HEADWIND BIKERS club
SELAMAT DATANG KE FORUM KELAB HEADWIND BIKERS TEMERLOH.... SILA DAFTAR DAN KENAL KAN DIRI ANDA DI RUANGAN CONTACT DAN SALAM BIKERS.......
TERIMA KASIH DAN SELAMAT BERFORUM
motor buruk
 
PortalHomeGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pengenalan

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 3
Join date : 2009-08-03

PostSubject: Pengenalan   Fri Aug 21, 2009 6:42 pm

Kelab Headwind Bikers Temerloh yang beralamat di No. 11/2, Taman Bukit Tingkat, 28000, Temerloh telah ddaftarkan di bawah Seksyen 17 Akta Pertubuhan 1966 pada 31 Julai 2008 di Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia. Tujuan penubuhannya antaranya adalah untuk menyatupadukan pemilik-pemilik motosikal berkuasa 250cc ke atas tanpa mengira bangsa, agama dan kategori motosikal.

Ianya terbuka kepada pemilik-pemilik motosikal yang tinggal di Pahang Tengah (Temerloh, Jerantut, Jengka, Maran dan Bera). Penubuhannya diharapkan dapat memberi manafaat kepada ahli dan juga masyarakat sekeliling dengan aktiviti-aktiviti yang akan dijalankan.

Mesyuarat Agung Pertama Kelab telah dijalankan dengan sempurna pada 1 November 2008 di mana perlantikan Ahli Jawatankuasa telah dilakukan. Semua AJK yang telah dilantik telah menyatakan kesediaan untuk memberikan komitment yang padu kepada kemajuan Kelab.

Adalah diharapkan Kelab Headwind Bikers Temerloh akan berkembang maju dan menjadi sebuah kelab motosikal yang disegani suatu hari nanti.
Back to top Go down
View user profile http://headwindbikers.board-directory.net
 
Pengenalan
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
HEADWIND BIKERS club :: pengenalan :: Pengenalan Kelab-
Jump to: